Thursday 13 November 2008

Pescuiala de Bicaz ! Episodu' doi!























Beneficiind de forte tinere si viguroase aventura continua si in episodu' doi cu Alex si Adi in acelasi mirific peisaj al Lacului Bicaz!!!

Este super fain cand generatia tanara ne secondeaza in lupta strategica cu pestele!

De fapt asta este realizarea din acest episod de pescuiala : initierea tineretului (mandria tarii!) in arta pescuitului !
Timid dar totusi impresionat de aceasta lupta peste-om , Alex este exemplul pozitiv a ceea ce ar trebui sa fie pasiunile generatiei tinere de astazi !
In loc de jocuri pe calculator si muzici emo , mai bine mangaierea calda a naturii ( a fost o zi calda cu soare dupa cum o arata si pozele ) si aerul proaspat dat de padurile zonei .

Viermusii se bucura si ei de soarele acestei zile chiar daca soarta le era pecetluita !!!

Si pana la urma destinul lor era parte integranta a circuitului naturii : pestii urmau sa fie hraniti in contul jertfei lor!

De data asta bibanul avea sa fie la inaltime ,pastravul fiind poate ocupat cu altceva ....

Oricum ar fi natura face ea cum face si le rezolva si impaca pe toate !

Ziua de pescuit debutase bine cu cateva capturi rapide in primele minute ale luptei dar a urmat si o pauza binemeritata , prilej pentru Adi coechipierul intre ale pescuielii si fotografiei sa surprinda si arsenalul pe care l-am deplasat in zona in vederea victoriei noastre!
Victoria era de fapt reusita la debutul sau ca pescar profesionist al lui Alex ...si momentul chiar daca s-a lasat asteptat un pic a venit totusi , incununand astfel cu succes aceasta deplasare !




Alex era atent la undita sa chiar daca asteptarea era un inamic redutabil pentru el (care este caracterizat de o energie debordanta! asta e varsta !)
iar suscesul nu s-a lasat asteptat si in cele din urma captura a adus zambetul pe fata colegului nostru in ale pescuitului!!!



Asta este fratilor episodul doi care abia astept sa-l repetam cum se cuvine de data asta si cu ajutorul voblerelor care se pare ca sunt un adevarat miraj pentru mai multe neamuri de pesti din lac !



Fir intins , prieteni!!!