Tuesday 16 December 2008

Uite cu ce vine Mos Craciun!

Trist dar adevarat , Mos Craciun vine anu asta si in Romania ...dar nu cum se astepta toata lumea cu cadouri sau alte dorinte inplinite ! Nu , anu' asta Mos Craciun vine cu ce-i place romanului in ultimul timp : suferinta si agonie !
Politic vorbind, Base si ai lui au mai facut-o odata de "oaie" si Mos Craciun ne-a adus un nesimtit care a vrut si apoi n-a mai vrut sa fie "prim vice presedinte al CAP-ului romanesc"!!!
Fotbalistic vorbind, jijica ne-a rupt Steaua in bucati si uite asa Mos Craciun nu merge cu "steaua" anu' asta !!! De fotbal romanesc sunt satul si nu mai vreau sa mai aud de el ( fie chiar la nivel de nationala unde piti a facut si el praf calificarea si nationala ca si jijica !) si am sa servesc de la Mos Craciun toate derby-urile din cele mai tari campionate ale lumii pe net ! Ca acolo se joaca fotbal nu pi-turca!
Economic vorbind , ni s-a dilatat criza de nu mai avem loc in stomac de altceva si tot romanul asteapta sa-i aduca Mos Craciun un castig la 6/49 (ca sa-i citez pe baietii de la Parazitii).
Cultural vorbind , Mos Craciun ne va aduce tot artisti de " doi lei " pe la diverse Revelioane TV cu fite de vedete si "bai de multime" si manele din toate unghiurile tarii vor rasuna a "romanism"!!!
Social vorbind , romanasii mei nu vor mai fi ai mei ci va fi acelasi : "fiecare pentru el" ca mare-i imparatia ta , Sefu , si mai departe stii povestea cu poarta care e deschisa !
Omeneste vorbind, Mos Craciun ne va aduce "graiul animalelor" pentru ca acum e mult prea greu sa mai vorbim "omeneste"!

Ura bafta si noroc ,
Raul sa se duca-n foc ,
Iar noi, cu veselie ,
Tie draga , Romanie ,
Iti uram sa fi frumoasa
Bogata in orice casa ,
De Anul Nou sa fi iubita
Si un pic nelocuita!!!

No comments: